liberinteleorman.ro

Altă crimă șocantă în Teleorman: Doi tineri de 16 și 18 ani, găsiți MORȚI într-o casă nelocuită

26 octombrie 2022

Un nou caz terifiant în Teleorman. Un tânăr în vârstă de 18 ani și iubita acestuia, de 16 ani, ambii de etnie romă, au fost găsiți morți într-un imobil din satul Văcărești. Ei ar fi fost uciși în locuința acestora și transportați apoi într-o casă nelocuită, de către un bărbat de 24 de ani.

IPJ Teleorman a fost sesizat de un bărbat (etnie romă) că nu-l găsește pe fratele lui, în vârstă de 18 ani și pe concubina, în vârstă de 16 ani, iar în locuința acestora sunt urme de sânge.

Cei doi au fost găsiți morți într-un imobil nelocuit – localitatea Văcărești.
Aveau mai multe răni prin înjunghiere.

În noaptea de 24/25.10.2022, acasă la ei, între cei doi concubini și un bărbat în vârstă de 24 de ani a avut loc un conflict în urma căruia bărbatul i-a înjunghiat și i-a omorât. Apoi i-a transportat cu mașina tatălui său în imobilul nelocuit.

Autorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Comunicatul IPJ Teleorman

În ziua de 25 octombrie, a. c., un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Trubunalul Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primăria Alexandria dă tichete sociale în valoare de 100 lei, de Crăciun

Următorul articol

Bibliocenaclul Marin Preda, o nouă ediție

Cele mai recente articole de Actualitate