liberinteleorman.ro

Primăria Alexandria dă tichete sociale în valoare de 100 lei, de Crăciun

25 octombrie 2022

            Primăria Alexandria aduce la cunoștință faptul că tichetele sociale în valoare de 100 lei, acordate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun conform prevederilor H.C.L. nr. 45/2019, vor fi distribuite de către D.A.S. Alexandria pentru persoanele singure, sau familiile care domiciliază pe raza municipiului Alexandria și al căror venit net este de maxim 1000 lei/ lună/ membru de familie sau persoană singură.

            Prin urmare, persoanele îndreptățite pot ridica de la sediul Direcției de Asistență Socială Alexandria din strada Dunării, nr. 139, modelul de cerere și declarația pe propria răspundere în vederea acordării tichetelor sociale.

            Începând cu data 01.11.2022, formularele completate vor putea fi depuse la sediul D.A.S. Alexandria, însoțite de următoarele documente doveditoare: copii xerox de pe actele de identitate pentru toți membrii din familie, dar și acte doveditoare de venituri realizate în luna anterioară depunerii cererii pentru toți membrii familiei (de ex. adeverințe de salariu cu venitul net, cupoane pensii, alocații de stat, indemnizații: somaj, handicap, creștere copil, plasament, etc., alte acte doveditoare, după caz).

            Termenul limită privind depunerea documentelor solicitate pentru acordarea tichetelor sociale este data de 25.11.2022, inclusiv.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum ar putea Dragnea SCĂPA de dosarul TELDRUM – Prescripția, bomba din justiție

Următorul articol

Altă crimă șocantă în Teleorman: Doi tineri de 16 și 18 ani, găsiți MORȚI într-o casă nelocuită

Cele mai recente articole de Administratie