liberinteleorman.ro

Alexandria va avea încă trei cetățeni de onoare

3 august 2023

Anul acesta, alte trei personalități ale municipiului Alexandria vor primi distincția de cetățean de onoare al orașului, la propunerea primarului Victor Drăgușin. Ei au adus mândrie și bucurie în comunitate prin muncă asiduă, devotament și seriozitate, răsplătite cu medalii strălucitoare. Performanțele lor remarcabile la competiții naționale și internaționale au adus renume orașului Alexandria, pe care l-au reprezentat cu succes în întreaga lume.

Primul dintre acești campioni este Dumitru Florian, un sportiv și antrenor dedicat culturismului și fitness-ului. Dumitru Florian a adus o medalie de aur în palmaresul nostru, reușind să câștige Campionatul European de Culturism și Fitness la categoria „Men’s Bodybuilding 60 Years & over/Overall Open”.

A doua persoană care va primi titlul de Cetățean de Onoare este Mihaela Anghel, elevă care s-a remarcat în domeniul lingvisticii. Ea a câștigat o prețioasă medalie de bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică.

Cel de-al treilea nume care va fi distins cu titlul de Cetățean de Onoare este David Burtea, un tânăr talentat la street dance. David Burtea a obținut rezultate impresionante în diverse competiții la nivel internațional, aducând acasă numeroase premii și medalii. Printre performanțele de excepție ale lui David Burtea amintim:

  • Locul I la Trofeul Salerno – Napoli – „Don’t Stop Dance” – Italia – 2022 și 2023
  • Locul I la Trofeul Castelammare di Stabia – Napoli – Italia – 2022 și 2023
  • Locul I la două categorii – street dance și fantasy – open Milano – Bergamo – „Cavellas Dance” – Italia – 2022
  • Locul I la patru categorii – Street dance, open, MTV și K Pop – „MOVMNT Dance” – Russe Bulgaria
  • Locul I la „Dance Star” – Porec – Croația 2022
  • Locul I la „World Dance Cup” – Roma, Italia – 2022

Aceste performanțe enumerate nu reprezintă decât o mică parte din palmaresul celor trei, care au obținut alte numeroase medalii în competiții și concursuri naționale și internaționale.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Alexandria, în topul orașelor cu cele mai mici prețuri de intrare la ștrand

Următorul articol

DREPT LA REPLICĂ cu privire la articolul Alexandria, în topul orașelor cu cele mai mici prețuri de intrare la ștrand”

Cele mai recente articole de Actualitate