liberinteleorman.ro

„Alexandria mai curată!” – Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice

24 aprilie 2023

Primăria Municipiului Alexandria și operatorul autorizat eColectare, în parteneriat cu O.I.R.E.P. Eco Positive, lansează ediția de primăvară a debarasării de aparatură electrică veche sau stricată, prin campania ”Alexandria mai curată!”, care se va derula în perioada 24-29 aprilie 2023.
Prin urmare, în perioada mai sus-menționată, cetățenii din Alexandria pot să scape gratuit de orice deșeu de echipament electric, electronic sau electrocasnic, iar în data de 2 mai va avea loc o tombolă cu premii pentru toți participanții.

Comenzile de ridicare de la domiciliu sau sediu de firmă se preiau astfel:
 de luni până vineri, între orele 9.00-17.00 la TelVerde 0800.444.800 (gratuit);
 de luni până vineri, între orele 09.00-17.00, la numărul 0752 568 092, prin SMS (tarif normal) sau pe WhatsApp (cu menționarea numelui și adresei deponentului);
 permanent, prin formularul de comandă on-line disponibil pe www.eColectare.ro.
În cadrul acestei campanii vă puteți debarasa rapid și gratuit de orice aparat electric vechi sau defect și aveți șansa de a câștiga premii la tombolă, trofee si diplome!
 1 x aspirator fără sac;
 2 x șurubelniță electrică;
 2 x mixer de mână și
 3 x prajitor de pâine.
Tombola cu premii se va desfășura la Primăria Municipiului Alexandria, marți, 2 mai, ora 10.00.

Echipa eColectare Teleorman asigură preluarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.
Răspunde pozitiv la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului, la economisirea resurselor Pământului și la curățenia comunității noastre.

Pentru alte detalii și informații despre campanie vă invităm să luați legătura cu reprezentantul eColectare, d-na Adina Patrulescu, la numărul de telefon 0751 302 126.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Harta ȘPĂGII în spitale – Situația cea mai rea e în Teleorman

Următorul articol

Accident pe DN6 între un microbuz și un autoturism: PLAN ROȘU de intervenție

Cele mai recente articole de Fara categorie