liberinteleorman.ro

Accident pe DN6 între un microbuz și un autoturism: PLAN ROȘU de intervenție

24 aprilie 2023

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria și Vitănești, județul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri și un autoturism. Toate cele 9 persoane se află în investigații medicale. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind ridicate. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Se estimează reluarea circulației în 60 de minute.

Teleorman (DN 6, ieșire din Alexandria spre București): accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Din informațiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în accident sunt implicate 9 persoane.

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, 7 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

Misiunea este în dinamică, motiv pentru care voi reveni cu informații suplimentare în funcție de evoluția situației operative, a anunțat ISU Teleorman.

Update:

În urma acestui eveniment au rezultat 8 victime, dintre care una a fost încarcerată (șoferul autoturismului).

Pentru eliberarea acesteia din caroseria deformată, pompierii au acționat cu accesoriile de descarcerare, victima fiind apoi preluată de un echipaj medical.

Patru dintre cele opt victime, rănite ușor, după ce au primit primul ajutor calificat, au fost preluate cu autospeciala de transport personal și victime multiple (ATPVM) și transportate la UPU Alexandria.

Celelalte patru persoane rănite, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ și transportate la spital pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 11.52. Pompierii au rămas în zonă pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

„Alexandria mai curată!” – Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice

Următorul articol

Încă un pieton mort în accident rutier

Cele mai recente articole de Accident