Adrian Florescu și-a întors fața către prima dragoste politică

în Actualitatea politică

Monica Vasilescuflorescu - acl

Expresia ACL + PMP = LOVE nu a putut fi rostită în campania pentru prezidențiale, fiindcă, deși formațiunile politice de Dreapta au ales să susțină tacit același candidat, au mers spre țintă pe drumuri paralele.

La nivelul județului, nici nu se punea problema de un eventual pact politic între ACL și PMP, cunoscute fiind încordările între liderii celor două partide, mai cu seamă ale democrat-liberalilor, care au fost părăsiți de Adrian Florescu pentru actuala dragoste politică. În ciuda divergențelor, în noaptea alegerilor, atunci când politicienii locali au realizat că a avut sens faptul că au tras la aceeași căruță (nu știm cine a fost cal cu putere mai mare), au lăsat deoparte răsmerițele și au dat mâna prietenește.

Primul pas se pare că a fost făcut de către președintele PMP Teleorman, Adrian Florescu, venit în mijlocul ACL-iștilor din Alexandria, conduși de Florin Titirișcă. În imagine se poate zări bucuria tuturor de a împărți victoria președintelui României, Klaus Iohannis, un entuziasm generat și de parteneriatul trecutului, că așa e în viață, prima dragoste, fie ea și politică, nu se uită niciodată.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*