Acreditare pentru proiecte Erasmus, la Colegiul Național Pedagogic ‘Mircea Scarlat’

în Educatie


Ca urmare a candidaturii depuse de echipa formată din doamnele prof. Calotă Mădălina și Petcu Daniela de la Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria, Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale a acordat colegiului nostru Acreditarea Erasmus – pentru a derula proiecte de mobilitate Erasmus+ în domeniul “Educație Școlară” în perioada 01.02.2022-31.12.2027.

În acest context, pentru prima perioadă de finanțare 01.06.2022-31.08.2023, echipa de implementare anunță organizarea preselecției pentru participarea la activități de mobilitate a unui număr de 15 cadre didactice respectiv de 35 de elevi din liceul nostru.

Obiectivele propuse de a dezvolta competențele digitale, nivelul de cunoaștere a limbilor străine și de a îmbunătăți actul didactic prin implementarea unor metode formale și non-formale atractive, vizează creșterea nivelului de performanță atât în rândul elevilor cât și al profesorilor.

Ne dorim ca această oportunitate să fie valorificată, în sensul de a face actul educațional mai valoros, mai eficient și mai interesant, spun profesorii.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*