liberinteleorman.ro

Încă un pieton mort în accident rutier

25 aprilie 2023

La data de 25 aprilie, a.c., ora 00.55 polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în comuna Smârdioasa, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasată la fața locului echipa operativă din cadrul Poliției orașului Zimnicea a constatat faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Cervenia, județul Teleorman, conducea un autoturism pe DN 51, la km 14+550 m, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroșat un pieton, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Ștorobăneasa, județul Teleorman.

În urma evenimentului, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 48 de ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, potrivit IPJ Teleorman.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Accident pe DN6 între un microbuz și un autoturism: PLAN ROȘU de intervenție

Următorul articol

Ștrandul Vedea se deschide în sfârșit

Cele mai recente articole de Accident