liberinteleorman.ro

95 din 134 teleormăneni s-au vindecat până acum de COVID-19

În județul Teleorman, epidemia de coronavirus n-a constituit o mare problemă prin numărul de îmbolnăviri înregistrate, ci numai prin prisma proastei gestionări a situației în starea de urgență. Astăzi, 134 teleormăneni sunt înregistrați ca purtători simptomatici ai noului virus, iar vestea bună e că 95 dintre ei s-au vindecat, fie în județ, la unitatea spitalicească suport COVID, fie în spitale din București.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până astăzi au fost declarate vindecate și externate 95 de persoane. Dintre acestea, 58 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede.

Desigur, testările sunt încă puține, așa că numărul celor îmbolnăviți nu poate fi cert, în condițiile în care boala se manifestă în multe cazuri precum o răceală pe care un organism sănătos o poate înving pe cont propriu. Așa că, la 1565 de teste efectuate pe teleormăneni, era de așteptat ca numărul îmbolnăvirilor oficiale să fie mic.

Și în centrele de carantină, numărul celor izolați scade constant de la o zi la alta, astfel că, în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate, la ora 14:00, 19 de persoane. În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 1195. Intenția autorităților este aceea de a reduce numărul centrelor de carantină de la patru, câte mai sunt acum funcționale, la unul singur.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Instanța a decis: Dragnea rămâne la Penitenciarul Rahova!

Următorul articol

Consiliul Județean Teleorman admite că voia să scape de Insula Belina

Cele mai recente articole de Actualitatea politică