liberinteleorman.ro

600 teleormăneni și-au găsit un loc de muncă luna trecută

11 decembrie 2015

ajofm teleormanÎn luna noiembrie a anului 2015, un număr de 2.263 persoane au fost intrate la măsurile active oferite de A.J.O.F.M Teleorman, reuşindu-se ocuparea în muncă a 600 persoane, astfel: 474 persoane prin acordarea serviciilor de mediere a locurilor de muncă vacante; 51 persoane încadrate prin subvenţionarea locurilor de muncă; 32 persoane beneficiare de alocaţii pentru că s-au încadrat în muncă înainte de expirarea şomajului; 16 persoane prin finalizarea unui curs de formare profesionala; 14 persoane prin acordarea de prima de încadrare; 11 persoane încadrate prin stimularea mobilităţii forţei de muncă; 2 persoane prin acordarea de servicii de informare si consiliere profesionala.

Persoanele care se inregistreaza in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman beneficiaza de un pachet de masuri active, care este personalizat in functie de aptitudini si competente profesionale: informarea, orientarea si consilierea profesionala a persoanelor neincadrate in munca precum si a altor persoane, in vederea gasirii unui loc de munca; medierea intre cererea si oferta pe piata muncii; calificarea si recalificarea persoanelor neincadrate in munca; stabilirea si plata, potrivit legii, a drepturilor de protectie sociala a persoanelor neincadrate in munca si a altor categorii socio-profesionale.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro, informează Nelu Ionel Oprea, director executiv al AJOFM Teleorman.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Oamenii din Brânceni și Smârdioasa trăiesc sub teroarea clanurilor de țigani

Următorul articol

APIA Teleorman: Cererile pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, doar în decembrie

Cele mai recente articole de Politica altfel