25 de tineri alexăndreni au răspuns apelului la voluntariat al lui Victor Drăguşin

în Actualitate

Carmen Dumitrescu

Tensiunea generată de viitura care va lovi în această noapte, în jurul orei 23.00, i-a determinat pe mai mulţi tineri social-democraţi din organizaţia judeţeană de tineret să participe la acţiunea voluntară de încărcare a sacilor cu nisip, pentru a limita pagubele pe care apele le vor produce pe strada Alexandru Ghica. Oamenii din zona râului Vedea şi-au evacuat până la această oră bunurile şi animalele, pentru a evita incidentele nedorite şi aşteaptă cu emoţie seara…

Cei 25 de tineri care au decis să participe la acţiunea de încărcare a sacilor cu nisip s-au alăturat echipelor ISU şi echipelor ADP din cadrul Primăriei Alexandria, sperând că până spre seară vor reuşi să-şi ducă până la capăt misiunea de a opri apele din a periclita radical bunurile locuitorilor de pe strada Alexandru Ghica.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*