liberinteleorman.ro

Se cere demisia directorului de la SC TRANSLOC SRL! ”Playback poa’ să facă și o surdo-mută”

30 iulie 2014

Monica Vasilescu

Consiliul local

Cu doleanța de a vedea demisii și-a început intervenția, în Consiliul local Alexandria, consilierul Florin Titirișcă, după ce a observat că SC Transloc SRL are în plan să majoreze tariful serviciilor oferite.

”Înainte să fi ajuns la o creștere de prețuri, ar fi trebuit ca doamna director să-și prezinte demisia. Ar fi trebuit să vină cu un plan de redresare a societății aprobat în CL. Apoi să se gândească la aparatul birocratic, la reducerea cheltuielilor cu consumul de combustibil și, la final, dacă nu se putea altfel, să mărim cu 33% prețul. Nu putem, stimați colegi, să trecem cu vederea minusuri de miliarde de lei la mai multe societăți din subordinea consiliului local, doar așa… pentru că unii dintre domnii directori sunt prieteni, sunt pe la partid, colegi sau ce mai sunt. E ca în melodia aceea a trupei Paraziții: ”Playback poa’ să facă și o surdo-mută”. Oricine poate să mărească prețurile”, a declarat consilierul PDL, al cărui discurs a trecut ca neobservat. Proiectul a fost aprobat de majoritatea pe care o formează în acest moment consilierii PSD și cei ai PP-DD.

Astăzi, în plenul forului care face legea la nivel local, Florin Titirișcă a anunțat că a făcut o adresă către Curtea de Conturi a României în care cere un audit, deoarece nu poate accepta să se vină în fața Consiliului cu un minus de 14 miliarde, iar consilierii să stea cu mâinile în sân.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

25 de tineri alexăndreni au răspuns apelului la voluntariat al lui Victor Drăguşin

Următorul articol

Floarea social-democraţiei teleormănene şi-a dat întâlnire la… viitură

Cele mai recente articole de Actualitate