Se cere demisia directorului de la SC TRANSLOC SRL! ”Playback poa’ să facă și o surdo-mută”

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

Consiliul local

Cu doleanța de a vedea demisii și-a început intervenția, în Consiliul local Alexandria, consilierul Florin Titirișcă, după ce a observat că SC Transloc SRL are în plan să majoreze tariful serviciilor oferite.

”Înainte să fi ajuns la o creștere de prețuri, ar fi trebuit ca doamna director să-și prezinte demisia. Ar fi trebuit să vină cu un plan de redresare a societății aprobat în CL. Apoi să se gândească la aparatul birocratic, la reducerea cheltuielilor cu consumul de combustibil și, la final, dacă nu se putea altfel, să mărim cu 33% prețul. Nu putem, stimați colegi, să trecem cu vederea minusuri de miliarde de lei la mai multe societăți din subordinea consiliului local, doar așa… pentru că unii dintre domnii directori sunt prieteni, sunt pe la partid, colegi sau ce mai sunt. E ca în melodia aceea a trupei Paraziții: ”Playback poa’ să facă și o surdo-mută”. Oricine poate să mărească prețurile”, a declarat consilierul PDL, al cărui discurs a trecut ca neobservat. Proiectul a fost aprobat de majoritatea pe care o formează în acest moment consilierii PSD și cei ai PP-DD.

Astăzi, în plenul forului care face legea la nivel local, Florin Titirișcă a anunțat că a făcut o adresă către Curtea de Conturi a României în care cere un audit, deoarece nu poate accepta să se vină în fața Consiliului cu un minus de 14 miliarde, iar consilierii să stea cu mâinile în sân.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*