liberinteleorman.ro

Ziua Mamei, celebrată la Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman

6 martie 2022

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, sărbătorește, luni, 7 martie 2022, ora 10.30, la Sala de lectură, Ziua Internațională a Femeii.

Această zi a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. Ziua femeii este recunoscută ca sărbătoare internațională, devenind o tradiție în majoritatea țărilor din Europa și în SUA, fiecare sărbătorind-o așa cum o simte. Ziua de 8 Martie este pe plan internaţional Ziua Femeilor Militante, a celor datorită cărora femeile au drept de vot, dreptul la proprietate, dreptul la educație, la divorț, la asistență medicală.

Cu acest prilej, Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Alexandria și Școala Gimnazială Beciu în parteneriat au pregătit programul artistic intitulat Mamă, scumpă mamă!  

Elevii vor aduce un omagiu mamelor, cea mai iubită ființa din viața lor, prin joc, cântece și poezii.   Micii artiști sunt coordonați de doamnele profesor: Anca Vasile, Felicia Dogaru, Anda Dobromir, Ionela Dan, Diana Chivu, Luminița Erimia, Angelica Anghel. Evenimentul se înscrie în cadrul proiectului educațional Mamă, scumpă mamă! semnat de cele trei instituții implicate.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Victorie în primul meci din Play-Off pentru CSM Alexandria – fotbal feminin

Mașina APIA în fața casei lui Coman
Următorul articol

Plimbărețul Coman a fost prins cu mașina publică în interes privat

Cele mai recente articole de Cultură

Proiect cultural: Biblioteca pentru tineri

          Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, demarează proiectul cultural Biblioteca pentru tineri, ce se va