Zilele Alexandriei s-au încheiat spectaculos. Smiley și Dorian Popa au strâns un public numeros

în Actual/Timp liber

Ediția cu numărul 29 dedicată Zilelor Municipiului Alexandria s-a încheiat duminică, 27 august, după 3 zile de distracție și voie bună pentru locuitorii orașului. Ultima, dar nu cea din urmă – ziua de 27 august a adus în fața alexăndrienilor atât artiști locali, cunoscuți și îndrăgiți de către localnici, cât și artiști de top, cunoscuți de întreaga Românie.

Show-ul a fost prezentat, așa cum ne-am obișnuit, de MC Tom Crîngureanu, atmosfera creată de acesta fiind una incendiară pe tot parcursul serii.

Spectacolul a început la ora 18:00, când pe scenă au urcat soliști și dansatori locali, o adevărată mândrie a orașului nostru. La aceeași oră și-a făcut apariția și unul dintre cei mai iubiți vlogeri din țară, Dorian Popa. Artistul și-a anunțat fanii pe toate canalele on-line de sosirea lui mai devreme în Alexandria, iar preț de 2 ore a făcut poze și a împărțit autografe spre deliciul tuturor celor prezenți la eveniment.

Momentul mult așteptat de către cei tineri a fost cel în care Dorian Popa a urcat pe scena din Parcul “Pădurea Vedea”. Cei mai mulți îl cunoșteau pe artist din vloggurile postate pe Youtube, unde este foarte activ. Atent la aspectul sau fizic, Dorian petrece ore bune în sala de fitness și are tatuate pe spate 2 cuvinte ce semnifică puterea și credința. Acesta le-a oferit fanilor o altă surpriză în momentul în care pe scena și-a făcut apariția lângă el și cățelul sau Cheluțu, despre care Dorian a spus că este un câine pe care el l-a găsit într-o stare în care nimeni nu îi mai dădea șanse de viață, iar acum celebrul cățel a ajuns să aibă 37 000 000 de vizualizări pe Youtube prin prisma piesei “Înoată Cheluțu”.

Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, în cele 3 zile de spectacol, după primul concert, a avut loc extragerea câștigătorilor Green & Clean, ultima din cadrul evenimentului, autoritățile evidențiind importanța reciclării, chiar de la o vârstă fragedă.

A urmat un alt concert incendiar oferit de Alina Eremia, artista fiind primită pe scenă în ropote de aplauze. Alina este definiția talentului, iar vocea ei impresionantă, precum și pasiunea pentru dans, o poziționează ca fiind una din cele mai fresh artiste din România. Artista are o carieră în industria muzicală, concerte în toată țara, hit-uri care ajung imediat pe primele poziții și campanii de imagine cu cele mai puternice branduri. La finalul concertului său Alina a stat în backstage alături de o mulțime de fani alături de care a făcut poze și a împărțit autografe.

În cele din urmă, tot în aplauzele publicului a pășit pe scenă și Smiley, aducând cu el un val de energie pentru publicul care s-a distrat alături de el preț de o oră. Cariera lui Smiley a început în anul 2001, atunci când s-a alăturat trupei Simplu, mai apoi îndreptându-se către o carieră solo. Hit-urile sale, precum, “În lipsa mea”, “Plec pe Marte”, “De unde vii la ora asta”, “Vals”, “Pierdut buletin” au răsunat la radio ani de zile și le auzim și astăzi pentru că nu se vor învechi niciodată. Spectacolul oferit de Smiley a fost unul grandios și plin de energie pozitivă.

Ultimul moment al serii a fost prezentat de către Mc Tom Crîngureanu, care a invitat cel mai numeros public de la Zilele Alexandriei să urmărească un remarcabil show de lasere însoțit de flăcări și tunuri de confetti. Publicul, mereu la înălțime, s-a ridicat la nivelul show-ului creând o atmosfera incendiară.

Timp de 3 zile și 3 nopți, locuitorii orașului nostru au umplut până la refuz Parcul “Pădurea Vedea” și au petrecut alături de cei mai buni artiști din România, iar la final au strigat cu toții: La Mulți Ani, Alexandria!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*