Ziarul Liber în Teleorman deschide sezonul de vănătoare… de talente

în Cultură

logo3Carmen Dumitrescu
În luna octombrie, ziarul Liber în Teleorman, alături de muzicianul Cătălin Filip vă invită la cenaclu. Nu în calitate de auditori şi privitori, ci în calitate de artişti. Astfel, în perioada imediat următoare, căutăm talente în domeniul muzical şi literar, pentru a le promova în cadrul unui eveniment special ce va avea loc, lună de lună, în Teleorman. Ne-am propus, aşadar, să înfiinţăm un cenaclu de mare impact la nivel judeţean, în măsură să pună valoarea mai presus de orice. De aceea, pentru a vă atrage alături de noi, facem deja cunoscut faptul că la cenaclul nostru vor participa, în calitate de invitaţi speciali, artişti de talie naţională, care îşi doresc să sprijine un eveniment unic într-un judeţ care musteşte de talente ce n-au curajul să se afirme. Noi ne dorim să organizăm acest eveniment lună de lună, pentru că ştim că Teleormanului nu-i lipseşte nici potenţialul, nici frumuseţea spiritului. Însă, pentru ca iniţiativa noastră să reuşească, avem nevoie de talentul vostru.
De aceea, începând cu data de 1 octombrie, vă aşteptăm la redacţia noastră din strada Libertăţii, Clădirea Modul Proiect, etajul II pentru a ne arăta că aveţi talent literar sau muzical. Ulterior, toţi cei selecţionaţi vor avea posibilitatea de a-şi afirma potenţialul în cadrul cenaclului nostru, dedicat oamenilor cu sufletul şi mintea libere.
Aşadar, dacă ai talent şi nu ştii ce să faci cu el, vino la noi! Dacă vom constata că ai potenţial, te vom ajuta să fii cunoscut la nivel judeţean şi îţi vom aduce un public capabil să te evalueze prin aplauzele lui. Totul e să nu-ţi lipsească ambiţia, curajul şi spiritul liber! De restul ne ocupăm noi.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*