liberinteleorman.ro

Zi tragică pe șoselele Teleormanului: 5 oameni și-au pierdut viața în 2 accidente rutiere

6 iunie 2020

A devenit cumva o obișnuință faptul că pe șoselele Teleormanului se moare aproape zilnic. Dar această zi de sâmbătă a fost una cu adevărat impresionantă din acest punct de vedere, pentru că 5 oameni au murit în accidente rutiere de o violență ieșită din comun. Traficul rutier a fost blocat zeci de minute pe drumul european 70, atât în zona Roșiorii de Vede, cât și între localitățile Văceni și Vitănești. Tragediile au început de la primele ore ale zilei, cu accidentul din apropierea municipiului Roșiorii de Vede, unde doi oameni și-au pierdut viața, după ce unul dintre ei s-a lăsat pradă unor momente de neatenție. Mai târziu, însă, pe E70, în zona Văceni-Vitănești s-a petrecut o altă tragedie, de proporții și mai mari. Trei mașini au fost implicate într-un accident în care și-au pierdut viața încă trei oameni.

Acest al doilea accident a avut loc în jurul orei 15.30, pe Drumul European 70, un drum despre care știm că este extrem de circulat și, de asemenea, foarte periculos, pentru că unii șoferi au tendința de a se manifesta imprudent la volan pe acest segment de drum. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Alexandria cu o mașină de stingere, o descarcerare, dar și două ambulanțe SMURD, împreună cu trei echipaje medicale ale Spitalului Județean de Urgență din Alexandria.

În urma accidentului, în care au fost implicate 3 autovehicule, au rezultat 4 victime, dintre care trei au decedat. Toate cele trei persoane care și-au pierdut viața au fost încarcerate, ele fiind scoase cu ajutorul accesoriilor de pe autospeciala de descarcerare. Cea de-a patra victimă, cu multiple traumatisme a fost preluata de un echipaj medical și transportată la UPU Alexandria.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ANPC a găsit dezastru la Alexandria și a închis temporar mai multe societăți comerciale: vitrine ruginite, spații neigienizate și promoții false

Următorul articol

Stârpirea verdelui, obiectiv îndeplinit al administrației din Alexandria!

Cele mai recente articole de Actualitate