liberinteleorman.ro

Viorica Dăncilă: Am făcut foarte multe pentru Teleorman. Toți spuneau: „marioneta lui Dragnea”

22 ianuarie 2024

Viorica Dăncilă, fost premier al României, europarlamentar ani la rând și consilier local la Videle, spune că a făcut foarte multe lucruri pentru Teleorman și a dat ca exemplu două spitale și nimic mai mult. Deși ne așteptam la mai multe invenții, amintindu-ne că Dăncilă este autoarea celebrei propoziții: „am scos țara din noroaie”.

„Am făcut foarte multe pentru Teleorman. Este județul meu de suflet, dar am făcut foarte multe, cred eu, pentru oamenii din întreaga țară. Aș da doar câteva exemple: Spitalul Județean din Alexandria, Spitalul din Roșiori reabilitare, dotare, lucru pe care l-am făcut pentru toate județele țării”, a spus Viorica Dăncilă, luni seara.

Întrebată de ce a trădat-o partidul (PSD), aceasta a spus: „Nu sunt prima persoană pe care au trădat-o. Dacă ne uităm în istoria partidului, acest lucru a caracterizat PSD”.

„Nu am fost pusă premier să-i fac jocul lui Dragnea. Toți spuneau: marioneta lui Dragnea. Domnul Dragnea nu venea pe la Guvern. Nu am mai vorbit cu domnul Dragnea din mai 2019 (n.r.: momentul în care Liviu Dragnea a fost încarcerat la Rahova)”, a mai spus Viorica Dăncilă, la Realitatea PLUS.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ANM: Cod galben de ceață și ghețuș în Teleorman

Următorul articol

Șomaj de 7,7% în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică