liberinteleorman.ro

Victorie pentru Universitatea Alexandria la ultimul meci pe teren propriu

13 noiembrie 2018

Duminică, 11 noiembrie, pe stadionul Municipal din Alexandria, s-a desfășurat meciul dintre Universitatea Alexandria și Independența Baia Mare, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1 prin golurile Anei Maria Vasile și Andrei Olaru.

În urma acestei victorii echipa alexăndreană a urcat pe locul doi al Ligii I de fotbal feminin, având 13 puncte din 5 meciuri.

Pentru echipa antrenată de Călin Pistolea au jucat: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Cristina Tudorache, Claudia Pană, Andra Olaru, Genoveva Roșie, Florina Chiar și Ana Maria Vasile. Rezerve: Georgiana Seceanu, Patricia Jderu, Ștefania Ivan, Cătălina Panait, Elena Frîncu, Cristina Trifu.

Etapa viitoare, pe 18 noiembrie, Universitatea Alexandria se deplasează la Becicherecu Mic pentru a disputa un meci restanță din etapa a patra.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ultimii baroni: Portofel și Teroristu’

Următorul articol

778 de angajate ale fabricilor de confecții din Teleorman rămân fără loc de muncă

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.