Utilaj deraiat, la Roșiorii de Vede: O victimă inconștientă

în Accident/Actualitate

Un utilaj a deraiat, marți, pe calea ferată, la ieșire din municipiul Roșiorii de Vede. ISU Teleorman a anunțat că o victimă este inconștientă.

Utilaj feroviar deraiat pe calea ferată (la ieșirea din Roșiorii de Vede spre Drăgănești de Vede). O victimă se află în stare de inconștientă, în stop cardiorespirator.

Pompierii intervin cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD și două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic, potrivit ISU Teleorman.

Precizările CFR – Utilaj feroviar răsturnat la ieșire din Roșiorii de Vede


Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relația Roșiori Nord – Atârnați, pentru lucrări feroviare programate în stația Atârnați.

Din primele informații transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieșire din Roșiorii de Vede.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Traficul feroviar de călători se va desfășura pe un fir de circulație, până la finalizarea intervențiilor din zona accidentului.

Voi reveni cu noi informații!”, a transmis purtător de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.

UPDATE: Victima, un bărbat de cca. 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale SAJ Teleorman declarând decesul. Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*