liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria, fără înfrângere în deplasare

7 noiembrie 2017
Advertisement

Duminică, la București, Universitatea Alexandria a întâlnit în etapa cu numărul 7, echipa bucureșteană, Fair Play, scorul final fiind egal 3-3. După o primă repriză în care au primit 3 goluri de la echipa gazdă, jucătoarele Universității s-au trezit după pauză, reușind să revină în joc și să își domine adversarul întreaga repriză, astfel încât să înscrie 3 goluri și să rateze câteva oportunități de a marca. Golurile echipei alexăndrene au fost marcate de Cristina Tudorache, Iulia Savescu și Oana Dumitrache. În urma acestui rezultat, Universitatea Alexandria a urcat pe locul 4 în Liga I, având 8 puncte din 7 meciuri. Pentru Universitatea au jucat: Mirela Abalasei, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Andreea Dita, Cristina Tudorache, Otilia Durla, Andra Olaru, Iulia Savescu, Cristina Sandu, Denisa Geaptar (Claudia Pana 46). Rezerve: Georgiana Seceanu, Patricia Jderu, Ștefania Ivan, Bianca Bugean. Etapa viitoare, Univeristatea Alexandria joacă pe teren propriu împotriva echipei Real Craiova, duminică, începând cu ora 11.00.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Anuț public Primăria Zimnicea

Următorul articol

Teleormanul nu s-a săturat de Dragnea. PNL pierde teren, USR rămâne neimplicat iar PMP devine a treia forță politică a județului…

Cele mai recente articole de Sport