liberinteleorman.ro

Anuț public Primăria Zimnicea

3 noiembrie 2017

Primaria Zimnicea organizeaza licitatie publica privind inchirierea:

-spatiu comercial in  suprafata de 15,66 mp, proprietate publica de interes local situat in Piata Agroalimentara a orasului Zimnicea, corpul B, cu pretul de pornire  de 3euro/mp/luna conform HCL nr. 99/31.10.2017;

-spatiu comercial in  suprafata de 17 mp, proprietate publica de interes local situat in Piata Agroalimentara a orasului Zimnicea,corpul C, cu pretul de pornire  de 3euro/mp/luna conform HCL nr. 98/31.10.2017.

Licitatia va avea loc vineri 17.11.2017,orele 10.00 la sediul Primariei Zimnicea si in fiecare zi de vineri pana la adjudecare.Relatii suplimentare la biroul IT din sediul primariei si telefon:0247/366260.

PRIMAR,

P.PARVU

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

De dragul ilegalităților, PSD se dezice de proprii membri: Pușcaciu nu este membru PSD, dar bea bere cu Dragnea..

Următorul articol

Universitatea Alexandria, fără înfrângere în deplasare