liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria a pierdut pe teren propriu în ultimele minute

1 aprilie 2019
Advertisement

După un meci cu multe ocazii de poartă de ambele părți, Universitatea Alexandria a fost învinsă, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de formația Fortuna Becicherecu Mic cu un gol pe finalul meciului. După acest rezultat, echipa din Alexandria a căzut pe locul 3 al Ligii I de fotbal feminin. Echipa folosită de antrenorul Călin Pistolea a fost următoarea: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Genoveva Roșie, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Andra Olaru, Iulia Săvescu și Ana Maria Vasile. Următoarea etapă, 14 aprilie, alexăndrencele se deplasează la Galați pentru un meci cu echipa locală.

”Sunt dezamăgit de rezultat, puteam să obținem mai mult din acest meci, însă, cum este în fotbal, ocaziile se răzbună. Partida a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părți cu un plus de partea noastră, având ocazii mai clare. Îmi pare rău că am primit gol pe final de meci! Suntem o echipă tânără, în care am mare încredere că putem realiza lucruri frumoase împreună! Înfrângerile fac parte din viața fiecărui sportiv, iar noi trebuie să muncim în continuare și să ne gândim la ceea ce trebuie să facem pe viitor”, a declarat antrenorul Universității Alexandria, Călin Pistolea.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Punct țintit, punct lovit pentru Teldrum: o licitație cu un singur participant a direcționat 7.113.700 lei în conturile firmei

Următorul articol

Aurel Fierăscu, de la PLUS, a contestat la BEC președintele BEJ Teleorman

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Advertisement Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de