liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria a câștigat ultimul meci de pe teren propriu!

28 mai 2019

Duminică, 26 mai, pe stadionul Municipal din Alexandria, echipa de fotbal feminin – Universitatea Alexandria a învins cu scorul de 4-1 echipa AFC Universitatea Galați, marcatoare fiind: Andreea Diță, Iulia Săvescu, Genoveva Roșie, Andra Olaru. După această victorie fetele antrenate de Călin Pistolea se află pe locul 5 în clasamentul Ligii I de fotbal feminin. Pentru echipa noastră au jucat: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Cristina Tudorache, Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Iulia Săvescu, Genoveva Roșie, Andreea Diță, Andra Olaru, Elena Frîncu ( Oana Dumitrache), Ana Maria Vasile.

Următoarea etapă, Universitatea Alexandria evoluează în deplasare, la Odorheiul Secuiesc, pe 9 iunie, aceasta fiind și ultima etapă din acest sezon. Tot în această perioadă, junioarele clubului s-au calificat la turneul semifinal al Campionatului Național de fotbal feminin U 15, cu șanse mari de a se califica la turneul final. Ele au terminat meciurile în grupa din care au făcut parte cu 8 victorii din 8 meciuri, învingând pe rând CSS Târgoviște, Dunărea Giurgiu, Colțea Brașov și Girls Team Teleorman. Jocul pentru accederea la turneul final il vor disputa împotriva echipei Activ Slobozia în data de 7 iunie.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Conacul lui Dragnea, scos la închiriere pe OLX pentru 3 ani și 6 luni. Excluși agenții, securiștii și sorosiștii!

Următorul articol

Filmul Moromeții 2 a luat cinci premii la Gala UCIN

Cele mai recente articole de Sport