liberinteleorman.ro

Conacul lui Dragnea, scos la închiriere pe OLX pentru 3 ani și 6 luni. Excluși agenții, securiștii și sorosiștii!

28 mai 2019

Condamnarea lui Liviu Dragnea a avut un puternic impact la nivelul județului Teleorman, unde oamenii nu se mai așteptau ca dreptatea să se aplice și în cazul celui privit „ca un Dumnezeu în Teleorman”. Și, văzându-l pe Dragnea intrând pe porțile penitenciarului Rahova, în huiduielile celor care au vrut să-i dea o lecție de umilință, teleormănenii au înțeles că episodul acesta întunecat din istoria județului s-a încheiat. Au apărut astfel primele consecințe ale acestei conștientizări. Astfel, pe site-ul OLX, a fost scos la închiriere conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria pentru 3 ani și 6 luni.

Prețul de închiriere afișat este de 10.000 euro/lună și cuprinde mai multe precizări, extrem de amuzante, precum faptul că „nu colaborăm cu agenții, securiștii sau sorosiștii”. Mai mult, potrivit anunțului, conacul se închiriază împreună cu portarul, care este „inclus în preț” și „nu se face contract sau orice formă legală de închiriere”.

Sunt descrise, de asemenea, facilitățile conacului. Parchet, gresie, faianță, geam termopan cu rulouri exterioare, uși PVC cu sticlă, băi mobilate și utilate complet, balustradă din inox pentru scara interioară, bucătărie utilată cu plită electrică, cuptor, frigider și, desigur, balcoane. Anexele sunt reprezentate de casa de oaspeți, casa portarului (inclus în preț), piscină încălzită, cu jacuzzi încorporat, teren de tenis cu nocturnă, solar cu roșii românești, fără e-uri. Locuința se închiriază de urgență, ea aflându-se într-o zonă liniștită, aproape de centru și având front stradal la 3 străzi.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Video: Câțiva teleormăneni serbează condamnarea lui Dragnea

Următorul articol

Universitatea Alexandria a câștigat ultimul meci de pe teren propriu!

Cele mai recente articole de Administratie