Conacul lui Dragnea, scos la închiriere pe OLX pentru 3 ani și 6 luni. Excluși agenții, securiștii și sorosiștii!

în Administratie

Condamnarea lui Liviu Dragnea a avut un puternic impact la nivelul județului Teleorman, unde oamenii nu se mai așteptau ca dreptatea să se aplice și în cazul celui privit „ca un Dumnezeu în Teleorman”. Și, văzându-l pe Dragnea intrând pe porțile penitenciarului Rahova, în huiduielile celor care au vrut să-i dea o lecție de umilință, teleormănenii au înțeles că episodul acesta întunecat din istoria județului s-a încheiat. Au apărut astfel primele consecințe ale acestei conștientizări. Astfel, pe site-ul OLX, a fost scos la închiriere conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria pentru 3 ani și 6 luni.

Prețul de închiriere afișat este de 10.000 euro/lună și cuprinde mai multe precizări, extrem de amuzante, precum faptul că „nu colaborăm cu agenții, securiștii sau sorosiștii”. Mai mult, potrivit anunțului, conacul se închiriază împreună cu portarul, care este „inclus în preț” și „nu se face contract sau orice formă legală de închiriere”.

Sunt descrise, de asemenea, facilitățile conacului. Parchet, gresie, faianță, geam termopan cu rulouri exterioare, uși PVC cu sticlă, băi mobilate și utilate complet, balustradă din inox pentru scara interioară, bucătărie utilată cu plită electrică, cuptor, frigider și, desigur, balcoane. Anexele sunt reprezentate de casa de oaspeți, casa portarului (inclus în preț), piscină încălzită, cu jacuzzi încorporat, teren de tenis cu nocturnă, solar cu roșii românești, fără e-uri. Locuința se închiriază de urgență, ea aflându-se într-o zonă liniștită, aproape de centru și având front stradal la 3 străzi.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*