Universitatea Alexandria a câștigat primul turneu “Tineret Speranțe” faza de zonă

în Sport

universtitatea2Sâmbătă și duminică, în Alexandria, s-a desfășurat o etapă din cadrul ligii “Tineret Speranțe” fotbal feminin. Liga “Tineret Speranțe” este o competiție în care participă 21 de echipe din întreaga țară, împărțite în 5 grupe, componentele acestora având vârste cuprinse între 12-15 ani. În cadrul acestei ligi se vor desfășura două turnee (unul în toamnă și celălalt în primavară), iar echipele câștigătoare ale acestor turnee se vor califica la faza națională, urmând ca cele două echipa care vor disputa finala să aibă drept de promovare în Liga I Fotbal Feminin.

La turneul desfășurat la Alexandria au participat alături de Universitatea Alexandria, echipe precum Real Craiova , Victoria Craiova și Unirea Petrolul Videle.

Rezultatele întregistrate în cadrul acestui turneu au fost următoarele:

CS Universitatea Alexandria – CS Real Craiova 12-1

CS Unirea Petrolul Videle – CS Victoria Craiova 3-0

CS Victoria Craiova – CS Universitatea Alexandria 0-12

CS Real Craiova – CS Unirea Petrolul Videle 3-2

CS Universitatea Alexandria – CS Unirea Petrolul Videle 10-0

CS Real Craiova – CS Victoria Craiova 6-0

La sfârșitul turneului, clasamentul a arătat astfel:

  1. CS Universitatea Alexandria – 9 p
  2. CS Real Craiova – 6p
  3. CS Unirea Petrolul Videle – 3p
  4. CS Victoria Craiova – 0p

Lotul Universității Alexandria: Seceanu Georgiana, Bunea Roxana, Gologan Georgiana, Delcea Andra, Dița Andreea, Ionescu Florentina, Olaru Andra, Sima Maria, Tudorache Cristina, Nica Alexandra, Afuduloaiei Alina, Șerban Cristina.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*