liberinteleorman.ro

Un consilier local îi cere DEMISIA lui Tăbăcitu

Advertisement

Ștefan Tăbăcitu (nea Fane pentru pesediști) este șeful din umbră al Primăriei Alexandria, administratorul public al Capitalei de județ de peste 10 ani și cel care încasează un salariu mai mare decât primarul Victor Drăgușin, căruia îi intră în cont undeva peste 13.000 lei lunar. Tăbăcitu este și vicepreședinte al PSD Teleorman și cel care face jocurile astfel încât el să fie mereu în orice schemă politică în timp ce tinerii din partid serioși (că mai sunt și astfel de persoane în PSD) prind funcții mai greu spre deloc. Nu ne referim aici la tinerii analfabeți, ei sunt tot timpul promovați.

Revenind la Tăbăcitu, acesta are atribuții în coordonarea lucrărilor de investiții. Și pentru că mai toate șantierele din Alexandria sunt întârziate, consilierul local Gabriel Bulumac îi cere demisia.

„În primărie există “Compartimentul Consultantă pentru Investitori”. Am cerut explicații cu privire la activitatea acestui compartiment, dar și câte consultanțe dau lunar. Răspunsul actualului primar a fost uluitor: nici măcar una, dar au program de opt ore. Am cerut și demisia actualului administrator public – Ștefan Tăbăcitu pentru faptul că majoritatea lucrărilor de construcții din oraș sunt întârziate. În plus, acesta are în atribuție / Coordonarea, monitorizarea, evaluarea și controlul furnizării serviciilor publice locale și a prestatorilor acestora, dar având în vedere faptul că la Apa Serv sunt mai multe probleme, iar directorul de acolo este ginerele dumnealui, îl împiedica să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu. Nu numai administratorul public ar trebui să facă un pas în spate, ci și ginerele lui, directorul ApaServ❗️Fiecare se alege cu câte ceva: tata socru administrator public 💰, ginerică director💰, iar noi ne alegem cu coeficientul de neînchidere❗️Trăiască administrația Drăgușin❗️”, transmite consilierul local Gabriel Bulumac.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bădălău, amenințări în stil mafiot către jurnaliștii PUTEREA (AUDIO EXCLUSIV)

Următorul articol

România, țara mea! – Eveniment de 1 Decembrie, la Biblioteca Județeană Marin Preda

Cele mai recente articole de Actualitate