liberinteleorman.ro

Bădălău, amenințări în stil mafiot către jurnaliștii PUTEREA (AUDIO EXCLUSIV)

28 noiembrie 2022
Advertisement

Cu puțin timp înainte să fie săltat de procurorii DNA, Niculae Bădălău, vice-președintele Curții de Conturi, l-a amenințat pe unul dintre jurnaliștii noștri cu amenințări mafiote. În urma dezvăluirilor din ultimele săptămâni ale jurnaliștilor PUTEREA despre afacerile de milioane ale familiei Bădălău, baronul de Giurgiu s-a supărat atât de tare, încât ne-a transmis un mesaj demn de filmele cu gangsteri.

În urma dezvăluirilor făcute de către jurnaliștii publicației PUTEREA despre restaurantul Monato, de milioane de euro, patronat de către Sabina Bădălău și despre balastiera ilegală din Bolintin, care pune în pericol viața a mii de oameni, Bădălău a transmis un mesaj vocal, pe WhatsApp, unuia dintre colegii noștri. Mesajul a fost trimis cu foarte puțin timp înainte ca Niculae Bădălu să fie săltat de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

„Ce văd eu că faci tu acuma, bă tu bați în pâinea și la copiii mei și la familia mea, și în munca noastră. Chiar așa la nivelul ăsta, bă fratele meu ai ajuns?! În fine, e meseria ta, să ți-o asumi, dar hai să ți-o spun pe față, fratele meu, nu te aștepta că stăm cu mâinile în sân. Îți cauți cârcotă cu noi, îți dăm cârcotă”, i-a transmis, printr-un mesaj vocal, pe WhatsApp, Bădălău, unuia dintre jurnaliștii PUTEREA.

Citiți continuarea pe puterea.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bădălău, scos încătușat din sediul DNA și dus la Arestul central (VIDEO EXCLUSIV Puterea)

Următorul articol

Un consilier local îi cere DEMISIA lui Tăbăcitu

Cele mai recente articole de Actualitate