liberinteleorman.ro

Un bătrân a fost salvat, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

5 iunie 2020

Această dimineață a oferit o nouă provocare pompierilor teleormăneni, chemați să intervină de urgență în comuna teleormăneană Buzescu. Ajunși la fața locului, aceștia au ajutat la salvarea unui bătrân de 83 de ani care căzuse într-o fântână de 15 metri adâncime. Din fericire, chiar dacă avea mai multe traumatisme, bătrânul era conștient la momentul salvării sale și acum primește îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

O întâmplare cel puțin ciudată s-a petrecut astăzi în comuna Buzescu. Un bătrân a ajuns accidental să cadă într-o fântână foarte adâncă. Totul s-a întâmplat în jurul orei 9.00, iar pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria s-au deplasat rapid cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un SMURD, precum și un echipaj medical al SAJ.

La sosirea salvatorilor, bătrânul, în vârstă de 83 de ani, era scos la suprafață de vecini, conștient și cooperant, cu mai multe traumatisme la nivelul membrelor și spatelui.

Acesta a fost preluat de echipajele medicale pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital. În acest moment, victima primește îngrijiri medicale.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

VIDEO Vlad Voiculescu: “O criză de genul acesta, așa cum a fost la un nivel mai mic și Colectiv, e ca o hârtie de turnesol”

Următorul articol

Samuel Calotă se crede urmărit: „Cineva a știut că la ora 3 o să fiu la DNA, nu credeam că sunt atât de important eu”

Cele mai recente articole de Administratie