liberinteleorman.ro

Umanitatea e la locul ei. În mai puțin de 24 de ore s-au strâns aproape toți banii pentru cura de citostatice a micuței Sofia!

31 ianuarie 2018

Carmen Dumitrescu

Alexandra Sofia are doar doi anișori. Dar are o putere de a lupta incredibilă. Și viața a obligat-o de mică să ducă o luptă teribil de grea, cu un adversar mult mai puternic: leucemia. Luni ea va fi internată pentru a începe o nouă cură de chimioterapie, iar citostaticele de care are nevoie, deși ar trebui să fie asigurate și chiar compensate de statul român, nu se găsesc cu ușurință în țară. Citostaticul de care are ea nevoie e foarte rar și costă 760€ doza. Medicamentul se numește ASPARAGINASE 10000. Părinții ei duc de luni bune o luptă la fel de grea. Mama Sofiei are frecvent stări de rău și stresul o slăbește de la o zi la alta. Cu toate acestea, femeia luptă cu toată puterea ei pentru a salva ceea ce are mai de preț pe lume. Dar banii sunt mulți și cheltuielile mari, așa că femeia a luat decizia să accepte ajutorul semenilor ei. Măcar pe partea financiară, care contează, e adevărat, dar, din păcate, nu e suficientă. Lupta pe care familia Sofiei o poartă e dincolo de partea financiară.

Cu mai puțin de 24 de ore în urmă, mai mulți oameni buni s-au mobilizat, pentru a-i oferi Sofiei șansa de a lupta mai departe. Așa că au donat bani pentru cura de citostatice pe care ea trebuie să o înceapă urgent. Inițativa strângerii fondurilor a aparținut unei fete deosebite, care, la rândul ei s-a luptat cu cancerul și a învins. Am scris povestea ei cu ceva vreme în urmă, așa că probabil numele Ralucăi Teodora Filip, alexăndreancă și ea, vă sună cunoscut. Apoi vestea s-a rostogolit și o avalanșă de oameni buni au dorit să ajute, astfel că, în mai puțin de 24 de ore s-a strâns aproape întreaga sumă necesară curei de citostatice. Evident, nevoie de bani este în continuare, pentru că leucemia e costisitoare. Dar, dacă divinitatea îi va fi alături celei mici, atunci e posibil ca fiecare dumneavoastră să fi oferit, printr-o sumă mai mică sau mai mare de bani, o șansă la viață.

Puteți dona în continuare aici: https://paypal.me/pools/c/81sFceELjC sau în contul bancar deschis la Reiffeisen Bank: RO38RZBR0000060019905273, în lei, pe numele Marieta Costache.

 

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Scene șocante pe străzile Alexandriei: o elevă și-a lovit o colegă cu pumnii și picioarele minute în șir. Nimeni n-a intervenit…

Următorul articol

Acuzații grave la adresa unei profesoare de matematică din Alexandria: „După ce am decis să-l retrag pe copil de la meditații, a început calvarul…”

Cele mai recente articole de Omul de lângă noi