liberinteleorman.ro

Trei instituții de învățământ din Teleorman au primit finanțare de 20.000 euro prin OlimpiadeleK

24 noiembrie 2016

scoala-de-valoriRecompensate cu premii în valoare totală de 2.090.000 euro, cele 103 de instituții de învățământ câștigătoare ale proiectului OlimpiadeleK au realizat investiții de impact pentru a îmbunătăți calitatea educației. Peste 65.000 de preșcolari și elevi beneficiază deja de aceste facilități, bucurându-se de condiții mai bune de studiu.

În județul Teleorman, trei instituții de învățământ s-au clasat în topul fruntașilor, obținând fiecare câte un premiu de 20.000 de euro: Școala Gimnazială Contești, Școala Gimnazială Buzescu și Școala Gimnazială nr. 2 din Videle. Unitățile școlare au investit fondurile câștigate în dotarea sălilor de clasă și a laboratoarelor cu echipamente moderne (table interactive, videoproiectoare, laptopuri, imprumante), achiziționarea de materiale didactice, sportive și mobilier nou, desfășurarea de activități extrașcolare (concursuri sportive, creație artistică, excursii etc.), amenajarea unui grup sanitar, instalarea de rețele de Internet wireless în școală, realizarea unui laborator de informatică, înființarea unui club de lectură etc. Peste 800 de elevi beneficiază de noile facilități.

În anul școlar 2015-2016, proiectul inedit OlimpiadeleK a provocat unităţile de învăţământ de stat din toată ţara la o competiție educațională având ca miză inițierea și implementarea unor activități educaționale extra-curriculare, pentru a stimula în rândul copiilor creativitatea, spiritul civic și lucrul în echipă.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

GUESS WHO și-a găsit locul potrivit la Miss Alexandria

Următorul articol

Dragnea V(-O)DĂ!

Cele mai recente articole de Actualitate