GUESS WHO și-a găsit locul potrivit la Miss Alexandria

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

miss-alexandria-1Liliana Veneticu este Miss Alexandria 2016. Elevă la Liceul Teoretic ”Constantin Noica”, Liliana a participat seara trecută la concursul de frumusețe organizat de Primăria Municipiului Alexandria, Consiliul Local al Tinerilor Alexandria și Royal Models Agency, fiind desemnată astfel una dintre cele mai frumoase fete din oraș. La evenimentul dedicat frumuseții au participat opt fete din Alexandria, fiecare având o frumusețe aparte. Pe lângă câștigătoarea titlului de Miss, desemnată de juriu, publicul a ales Miss Popularitate, iar aceasta este Diana Alexandra Florescu.

Frumoasele Alexandriei au defilat în pași grațioși în fața juriului compus din Augustin Ioan – viceprimarul municipiului Alexandria (președinte), Octavian Anghel – fotograf, Claudia Răchită – reprezentant Catena, Ana Maria Medeleanu – Miss Alexandria 2015, Marin Alexandra – reprezentant CLTA.
Miss Alexandria 2016 a avut loc la Restaurant Grand, acolo unde desfășurarea de forțe a fost asigurată de Royal Models Agency, pe muzica DJ-ului Emil Safta și pe vocea celui mai ingenios One Man Show – MC TOM, care i-a supus și de această dată pe cei din public probelor sale poznașe. GUESS WHO a închis seria momentelor închinate frumuseții.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*