liberinteleorman.ro

Tiberiu Neamu nu s-a luminat neam

20 mai 2016

Monica Vasilescu

tibi neamuBârfe: Unii au mintea luminată, alții… doar curtea. Primarul de la Viișoara, mai precis, care și-a luminat întreaga fermă în mod corespunzător. Nu cu orice fel de lumină (cum ne putem imagina toți cei care am avut măcar o discuție cu el, fie ea și în treacăt), ci cu una care este plătită din bani publici. Așa spun cetățenii.

De la gura lumii din Viișoara am aflat că Tiberiu Neamu este ”legat” la electricitatea satului, dar nu avem o dovadă concretă în acest sens, primarul având în jur suficient de mulți oameni instruiți să acopere urmele. Și nu am fi scris despre asta dacă Tibi Neamu ar fi învățat în această viață un principiu simplu: ca să primești lumină, trebuie să dai lumină. Știe el de ce.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dumitru Goldbach, candidat la Primăria Alexandria: ”Am intrat într-o luptă la care mă duc cu pieptul dezgolit și mă lupt cu unii care se bat cu tunurile”

Următorul articol

Pătrașcu Marian Adrian… nino-nino

Cele mai recente articole de Fara categorie