Tiberiu Neamu nu s-a luminat neam

în Fara categorie

Monica Vasilescu

tibi neamuBârfe: Unii au mintea luminată, alții… doar curtea. Primarul de la Viișoara, mai precis, care și-a luminat întreaga fermă în mod corespunzător. Nu cu orice fel de lumină (cum ne putem imagina toți cei care am avut măcar o discuție cu el, fie ea și în treacăt), ci cu una care este plătită din bani publici. Așa spun cetățenii.

De la gura lumii din Viișoara am aflat că Tiberiu Neamu este ”legat” la electricitatea satului, dar nu avem o dovadă concretă în acest sens, primarul având în jur suficient de mulți oameni instruiți să acopere urmele. Și nu am fi scris despre asta dacă Tibi Neamu ar fi învățat în această viață un principiu simplu: ca să primești lumină, trebuie să dai lumină. Știe el de ce.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*