liberinteleorman.ro

Teleormăneanca Ștefania Cristea, aproape de Eurovizion

1 martie 2016

Monica Vasilescu

concert2Jukebox, Mihai Trăistariu, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todoruţ şi Irina Baianţ, Dream Walkers, Gaşca de acasă, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat. The Code & Georgian, Xandra şi Mihai Băjinaru sunt cei 12 concurenți care au intrat în selecţia naţională Eurovision 2016.

Dintre toți aceștia, ne-a atras atenția Xandra, alias Alexandra Sipoș, artistă care o va avea alături, pe scenă, pe Ștefania Cristea, din Teleorman. Ștefania, împreună cu Teodora Sima, fostă concurentă la Vocea României, va fi parte din backing vocals-ul Alexandrei Sipoș, care a reușit să se califice în concurs cu piesa „Superhuman“, produsă de William Taylor din Marea Britanie şi Jonas Gladnikoff din Suedia.

Ea va avea nevoie de voturile susținătorilor, în Selecţia Naţională, care se va face prin două show-uri, transmise în direct de TVR: semifinala pe 4 martie şi finala pe 6 martie. Modul în care va fi ales reprezentantul României la Eurovision este unul diferit faţă de ediţiile precedente. În finală vor intra patru piese alese de un juriu de specialitate și două de către public. După această etapă, publicul este singurul care va alege reprezentantul României la Eurovizion 2016, dintre cele şase piese rămase în concurs, prin televot. Concursul va avea loc la Stockholm, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident rutier în Alexandria, soldat cu trei victime

Următorul articol

Politică sub acoperire la PNL Roșiori…

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la