Târgoviştea a învins Alexandria la baschet. Din nou!

în Sport

Monica Vasilescu

targoviste

70 la 51 a fost scorul final obţinut de CSM Târgovişte în meciul de baschet avut cu BCT Alexandria. Campioana României nu s-a impus cu dificultate în capitala Teleormanului, pe tot parcursul disputei din etapa a II-a a Ligii Naţionale fiind net superioară, aşa cum s-a întâmplat şi la ultimul joc dintre cele două echipe, sezonul trecut. Târgoviştea s-a prezentat şi de această dată precum o învingătoare, având tot staff-ul alături de fete, dar şi o galerie care le-a susţinut cu patos întregul meci.

Echipa din Dâmboviţa, antrenată de Dan Fleseriu, a mizat pe jucătoarele E.Dincă, M.Coker, J.Watson, P.Poole, P.Green, A.Huțanu, C.Whittington şi C.Givens, mult mai puternice decât alexăndrencele, atât fizic, cât şi din punct de vedere al tehnicii.

La BCT Alexandria au intrat în teren baschetbalistele: Shanita Arnold, Alina Chivu, Anca Șipoș, Rachel Coffey, Morgan Stroman, Stefka Miteva, Anne Farrell şi Mihaela Mihai, distribuite şi redistribuite des în joc de antrenorul Mădălin Piperea. Următoarea etapă va avea loc pe data de 8 octombrie, cu formaţia din Timişoara.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*