liberinteleorman.ro

Scene-sexy la târgul de Florii la Alexandria – VIDEO

9 aprilie 2023
Advertisement

La Alexandria s-a desfășurat, zilele trecute, un târg de Florii. Printre spectacole și activități, organizatorii au introdus și un moment mai puțin potrivit perioadei în care ne aflăm, cea dinaintea sărbătorilor pascale, cu atât mai mult cu cât în public au fost foarte mulți copii, după cum arată imaginile publicate de primarul Alexandriei pe Facebook. El a transmis și un mesaj la finalul evenimentului și le-a cerut oamenilor să-i spună ce invitați vor să vadă pe scenă la târgul de anul viitor.

„Prima ediție a Târgului de Florii s-a încheiat – vă mulțumesc pentru participare și implicare! Deși vremea nu a ținut mereu cu noi, am avut parte de vânt și frig, au fost 3 zile cu un maraton de activități, ateliere și spectacole. A fost #muzica, #dans, am avut o primă ediție a unui târg caritabil ce îmi doresc să devină tradiție, cooking show cu Chef Cătălin Scărlătescu – chef_catalin_scarlatescu și terase cu o ofertă bogată. Anul viitor Floriile se vor sărbători pe 28 Aprilie și sper sa fie mai cald pentru a putea să vă oferim și mai multe activități și evenimente pentru întreaga familie. Ce ați vrea să organizăm anul viitor la Târgul de Florii? Pe cine să invitam să susțină spectacol?”, și-a întrebat Victor Drăgușin fanii.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

  1. De aia nu particip la asa evenimente , se promoveaza mult prostia in ziua de azi.. ce naiba cautau zdrentele alea pe scena ? Asta aratati voi in ziua de Florii copiilor ? Ati pus gainile alea 2 fara pene pe scena in loc sa mai chemati o trupa frumoasa sa cante , Rusine primarului !

  2. Promovezi prostia si mult preacurvia, bai primarule? Un cantaret de care nimeni nu a auzit pana acum si niste stoarfe, cum iti permiti asa ceva de Florii si in fata unor copii, boule?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Preotul Florin Danu: „Postul nu înseamnă, sub nicio formă, fără lapte, brânză, ouă, carne”

Următorul articol

Multiplă lansare de carte, la Biblioteca Marin Preda

Cele mai recente articole de Actualitate