Târg de preparate gastronomice la Şcoala “Mihai Viteazul” din Alexandria

în Actualitate
scoalaCristian Chiriţă 
A devenit tradiție în Școala gimnazială “Mihai Viteazul” din Alexandria ca de Paște sau Crăciun să se desfășoare un târg, organizat de conducerea școlii, Comitetul reprezentativ al părinților și elevi, în care se vând produse alimentare tradiționale făcute de elevi cu ajutorul părinților în propriile bucătării. Manifestarea a debutat în decembrie 2012.

 Și anul acesta, în prima zi din săptămâna “Școala altfel”, reprezentanții tuturor claselor, de la cei mai mici de la clasa 0 până la cei din clasa a-VIII-a, și-au expus produsele, căutând cumpărători. Chiar au adoptat diverse strategii de marketing, care de care mai nostime, pentru a vinde cât mai mult.
Din discuția avută cu directorul Elena Tecșor rezultă faptul că fondurile strânse vor fi folosite pentru a achiziționa diverse produse pentru copiii nevoiași ai școlii, în încercarea de a le face un Paște cât mai frumos. Gestionarea fondurilor strânse va cădea în responsabilitatea Comitetului de părinți ai școlii. Un gest nobil făcut de copii pentru alți copii, dovedind că bunătatea, puritatea și inocența specifică vârstei încă mai există

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*