Târg de preparate gastronomice la Şcoala “Mihai Viteazul” din Alexandria

în Actualitate
scoalaCristian Chiriţă 
A devenit tradiție în Școala gimnazială “Mihai Viteazul” din Alexandria ca de Paște sau Crăciun să se desfășoare un târg, organizat de conducerea școlii, Comitetul reprezentativ al părinților și elevi, în care se vând produse alimentare tradiționale făcute de elevi cu ajutorul părinților în propriile bucătării. Manifestarea a debutat în decembrie 2012.

 Și anul acesta, în prima zi din săptămâna “Școala altfel”, reprezentanții tuturor claselor, de la cei mai mici de la clasa 0 până la cei din clasa a-VIII-a, și-au expus produsele, căutând cumpărători. Chiar au adoptat diverse strategii de marketing, care de care mai nostime, pentru a vinde cât mai mult.
Din discuția avută cu directorul Elena Tecșor rezultă faptul că fondurile strânse vor fi folosite pentru a achiziționa diverse produse pentru copiii nevoiași ai școlii, în încercarea de a le face un Paște cât mai frumos. Gestionarea fondurilor strânse va cădea în responsabilitatea Comitetului de părinți ai școlii. Un gest nobil făcut de copii pentru alți copii, dovedind că bunătatea, puritatea și inocența specifică vârstei încă mai există

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*