liberinteleorman.ro

Tânăr pe trotinetă, accidentat MORTAL, la Trivalea Moșteni

11 aprilie 2024

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană având permis necorespunzător categoriei, în cazul unui accident rutier produs în seara de 10 aprilie a.c., în jurul orei 23:20, pe DJ 504, pe raza localității Trivalea-Moșteni.

Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din municipiul Alexandria, conducea un autoturism pe DJ 504, în localitatea Trivalea-Moșteni, autoturism care tracta o platformă auto, ar fi acroșat un tânăr de 19 ani, din Trivalea-Moșteni, care se deplasa pe o trotinetă electrică, nesemnalizată corespunzător, pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier a fost înregistrat decesul tânărului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte ansamblul de vehicule pe care îl conducea, masa totală maximă autorizată a acestuia depășind 3.500 de kg.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, potrivit IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

La mulți ani, Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” și întregii comunități școlare!

Următorul articol

Peste 950 de copii, 100 de părinți și 70 de educatori din Teleorman au participat la programul „Start în educație”

Cele mai recente articole de Accident