Surse: PSD Teleorman a schimbat strategia. Protestatarii de la Cotroceni nu mai au nevoie de autocare, pentru că se vor folosi de mașinile de serviciu ale șefilor din primării

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

După ce s-au făcut de râsul întregii țări, transportând protestatari la Cotroceni cu autocarul, pesediștii teleormăneni s-au orientat către o procedură mai discretă și mai puțin costisitoare. Potrivit surselor noastre din Primăria Alexandria și Primăria Zimnicea, se pare că zilele acestea s-au primit noi ordine.

În privința Primăriei Alexandria, Ștefan Tăbăcitu ar fi ordonant ca toți directorii din primărie și toți cei cu funcții la partid să plece la mitingul de susținere al guvernului Grindeanu de la Cotroceni și să ia cu ei în mașină și pe alți membri de partid, mai puțin dispuși să cheltuie bani în interes național. De la Alexandria, se știe sigur că vor transporta protestatari cu mașinile de serviciu directori precum Lucian Iotu, de la Tr Administrare Imobile sau Mioara Toțe de la ADP, dar și mulți oameni cu dare de mână ai partidului.

Și la Zimnicea, se pare că se va practica același tip de mobilizare, astfel încât oamenii să ajungă la București astăzi, până în ora 18.00. Cei din primărie și de la S.C. Urbana SERV au primit dispoziții să fie prezenți la mitingul de la Cotroceni, însă la Zimnicea au fost anunțați despre mobilizare numai oameni loiali partidului, de teama probabilă că cineva ar putea vorbi. Se pare că toți vorbesc, așa că până la urmă, primarii pesediști nu trebuie să-și mai dea silința să fie discreți. Nimănui nu-i place situația, pesedist sau nu.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*