liberinteleorman.ro

Plus/Minus – Claudiu Crăcea și Mihai Putineanu

19 februarie 2017

Carmen Dumitrescu

Claudiu Crăcea a stopat pentru o zi mobilizarea pesedistă

Așa cum știm, deși nu s-a dat în mod oficial niciun semnal din partea lui Liviu Dragnea pentru organizarea contra-manifestațiilor de la Cotroceni, în Teleorman au avut loc săptămâna trecută niște plimbări la ceas de seară cu autocarul la București. Totuși, planurile pesediste din prima zi a săptămânii trecute au fost zădărnicite de… Claudiu Crăcea. Nu știm dacă asta și-a dorit sau doar așa i-a ieșit, însă în urma postării lui de pe pagina personală de FB, cei care organizau deplasarea de la Lița și Turnu Măgurele au anulat plecarea. Dacă pentru noi, jurnaliștii, ar fi fost mai bine ca postarea în cauză să nu fi existat, astfel încât să avem posibilitatea de a demonstra felul în care se organizează protestele spontane la PSD, pentru bunul simț al județului, inițiativa lui Crăcea a fost una foarte bună. Și în plus nu e puțin lucru să stopezi, chiar și pentru o zi, mobilizarea pesedistă într-un județ precum Teleormanul. Așa că îi oferim liberalului un mare Plus în această săptămână, rugându-l în același timp ca data viitoare să distribuie pe pagina de Facebook articolul documentat al jurnaliștilor, pentru a stopa organizarea pesedisă pentru mai mult de o zi sau două.

Mihai Putineanu, artizanul listei de la parlamentare

Acum, după ce alegerile parlamentare sunt doar o amintire relativ îndepărtată, în spațiul public au început să apară vești precum aceea că lista parlamentarilor de Teleorman nu a fost stabilită și concepută de Liviu Dragnea, ci de cuierul acestuia, Mihai Putineanu. De altfel, aruncând o privire la foștii candidați, remarcăm că pe locurile fruntașe s-au aflat exclusiv oameni din cercul lui Mihai sau oameni care au știut să se pună bine cu Mihai pentru a ajunge mai ușor la șeful cel mare. Nu ne miră, în aceste condiții, nici promovarea Danielei Carmen Dan sau a Violetei Răduț pe lista respectivă, având în vedere că ambele sunt cunoscute ca apropiate ale celui mai loial cuier al lui Dragnea din toate timpurile. Acum, probabil că dacă lista era făcută de Dragnea, am fi remarcat fosilele politicii teleormănene și nici așa nu ne-ar fi convenit. Oricum, lui Mihai noi îi dăm Minus din principiu. Nu neapărat pentru că ne-ar fi deranjat vreodată cu ceva, ci ca să se învețe minte, că e model negativ pentru toți copiii ăia pe care i-a învățat istorie și care îl privesc acum ca pe un fel de mentor într-ale parvenirii. Și asta nu e bine, dom’ profesor!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Surse: PSD Teleorman a schimbat strategia. Protestatarii de la Cotroceni nu mai au nevoie de autocare, pentru că se vor folosi de mașinile de serviciu ale șefilor din primării

Următorul articol

Alexăndreanul Mircea Postelnicu, actor principal în ”Ana, mon amour” – filmul premiat la Berlin

Cele mai recente articole de Actualitatea politică