Show total la Zilele Alexandriei, cu Emil Safta la butoane și Tom Crîngureanu la microfon

în Cultură

Monica Vasilescu

dj saftaDistracția prilejuită aniversării Alexandriei a continuat în seara de sâmbătă. După premierea concursului de fotografii vechi (până în 1990), premierea spațiilor verzi, premierea elevilor și profesorilor cu rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare naționale și internaționale și procesiunea religioasă, activități care se întâmplă an de an, municipalitatea din capitala Teleormanului a organizat un spectacol dedicat mai cu seamă tinerilor.

mc tom cringureanuSeara muzicală a debutat cu un concert al celor de la Maxim, tineri care au animat suflarea cu celebra piesă ”Sărutări criminale”. A urmat trupa Taxi, care a făcut un spectacol de excepție în fața a mii de oameni, la fel ca Bere Gratis, formație care a revenit după doi ani la Alexandria. Evenimentul s-a încheiat cu Lidia Buble, artistă care i-a făcut pe toți cei prezenți, pentru câteva clipe, să simtă la fel.

IMG_2462Noaptea de sâmbătă a cunoscut și unele momente mai animate. Între spectacole, MC Tom Crîngureanu, moderatorul evenimentului, a însuflețit atmosfera cu momente specifice care fac parte din ”fișa postului” unui One Man Show de calitate. El a dat curs unui concurs, miza fiind o excursie la munte, în schimbul unui dans. În compania DJ KissFm – Emil Safta, de la cea mai buna echipa de radio din România, muzica de pe scena amplasată în centrul Alexandriei a răsunat până în miez de noapte, atunci când audiența a plecat spre case, cu gândul la seara următoare, când Alexandria împlinește 181 de ani de existență.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*