liberinteleorman.ro

Se modernizează drumurile de interes local din comuna Drăgănești-Vlașca

13 aprilie 2023

Au început lucrările pentru implementarea obiectivului de investiții ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Drăgănești-Vlașca. Primarul comunei a anunțat și alte proiecte aflate în implementare.

„Stimați cetățeni și colaboratori, după cum v-am obișnuit, vă țin la curent cu privire la stadiul dezvoltării comunei noastre, cu încrederea că, aceste inițiative vor aduce o mult așteptată schimbare a calității serviciilor publice acordate cetățenilor. Astfel, astăzi, au început lucrările pentru implementarea obiectivului de investiții ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman”, finanțat prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

În perioada următoare, continuăm cu implementarea în cartierul Valea Albă a obiectivului de investiții ”Extindere rețea de alimentare cu apă, comuna Drăgănești-Vlașca, sat Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman”, finanțat prin Compania Națională de Investiții. Vă mulțumesc pentru sprijin și colaborare”, a transmis primarul Ionuț Ciprian CIUPERCEANU.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

A murit fostul portar Cornel Croitoru

Următorul articol

Razie la traficanții de droguri din Teleorman: introduceau în țară cannabis și cocaină, apoi le comercializau

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate