Se modernizează drumurile de interes local din comuna Drăgănești-Vlașca

în Actual/Administratie

Au început lucrările pentru implementarea obiectivului de investiții ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Drăgănești-Vlașca. Primarul comunei a anunțat și alte proiecte aflate în implementare.

„Stimați cetățeni și colaboratori, după cum v-am obișnuit, vă țin la curent cu privire la stadiul dezvoltării comunei noastre, cu încrederea că, aceste inițiative vor aduce o mult așteptată schimbare a calității serviciilor publice acordate cetățenilor. Astfel, astăzi, au început lucrările pentru implementarea obiectivului de investiții ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman”, finanțat prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

În perioada următoare, continuăm cu implementarea în cartierul Valea Albă a obiectivului de investiții ”Extindere rețea de alimentare cu apă, comuna Drăgănești-Vlașca, sat Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman”, finanțat prin Compania Națională de Investiții. Vă mulțumesc pentru sprijin și colaborare”, a transmis primarul Ionuț Ciprian CIUPERCEANU.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*