liberinteleorman.ro

„Şcoala de vară” de la Muzeu

18 iulie 2014

muzeuÎn perioada 25 august – 3 septembrie, Muzeul Judeţean Teleorman organizează proiectul educaţional pilot numit „Şcoala de vară”, adresat elevilor din ciclul primar şi gimnazial.

Proiectul este structurat pe patru ateliere, derulate de către specialişti de la Muzeul Judeţean Teleorman, astfel: „Teatru de umbre”, „Pictură pe lemn – motive populare”, „Refacere legătură modernă carte” şi „Modelare în lut”.

Înscrierile se fac în perioada 1-15 iulie la sediul Muzeului Judeţean Teleorman, din Alexandria. Numărul de locuri pentru fiecare atelier este limitat la 10 participanţi, iar pentru derularea unui atelier este nevoie de minim 5 participanţi. Menţionăm că taxa de participare pentru un atelier este de 10 lei/elev şi va fi achitată în ziua participării propriu-zise la atelier, la casieria instituţiei, specifică reprezentanţii Muzeului Judeţean Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Citiţi Cartea de vacanţă

Următorul articol

Înşelăciuni pe bandă rulantă prin metodele “COLETUL” şi “ACCIDENTUL”

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și intensitatea culorilor diferă.

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la