liberinteleorman.ro

Schimbare de conducere la Finanțe, în Teleorman: Vera Mitran, noul Șef Administrație

29 ianuarie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Teleorman a anunțat, oficial, schimbarea conducerii. Valentina Veronica Mitran Piticu, pe care oamenii o cunosc Vera, a fost numită în funcția de Șef Administrație. Decizia a fost luată în conformitate cu Ordinul Președintelui ANAF nr. 127/25.01.2024 și a devenit efectivă începând cu data de 29 ianuarie 2024.

Cu o vastă experiență în domeniul financiar și administrativ, Valentina Veronica Mitran Piticu aduce la ANAF Teleorman un bagaj solid de cunoștințe și abilități. Cu această numire, se așteaptă o eficientizare a colectării și administrării veniturilor fiscale în județul Teleorman.

„Conducere nouă la ANAF Teleorman. Mitran Piticu Valentina Veronica exercită funcția de Șef Administrație începând cu data de 29 ianuarie 2024 la conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Teleorman, conform Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 127/25.01.2024.

Programul de audienţe al Doamnei Mitran Piticu Valentina Veronica – Șef Administraţie este în fiecare zi de miercuri între orele 11:00 – 12:00”, a informat AJFP Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Doliu în fotbalul teleormănean! A murit antrenorul Eugen Crăciunescu

Următorul articol

Bărbat cu 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat a furat o mașină, a condus-o fără permis și a făcut accident

Cele mai recente articole de Actual