liberinteleorman.ro

Doliu în fotbalul teleormănean! A murit antrenorul Eugen Crăciunescu

28 ianuarie 2024

Fotbalul teleormănean este în doliu, în urma tragicului deces al cunoscutului antrenor Eugen Crăciunescu, personalitate marcantă în lumea sportului local. Fostul portar al echipei Rapid București și antrenor la Sporting Roșiori și-a pierdut viața, lăsând un gol imens în inimile tuturor celor care îl cunoșteau și iubeau fotbalul.

Eugen Crăciunescu a fost un nume respectat în lumea fotbalului românesc, iar dedicarea sa totală pentru sport a fost evidentă până în ultima clipă a vieții. Ca fost portar la Rapid București, a adus cu el experiența și pasiunea pentru fotbal în rolul său de antrenor la Sporting Roșiori. Anunțul trist a fost făcut de Clubul Sportiv Municipal Alexandria.

„Cunoscutul antrenor de la Sporting Roșiori, Eugen Crăciunescu, și-a pierdut viața, lăsând un mare gol în inimile iubitorilor de fotbal din județ.

Fost portar la Rapid București, Eugen Crăciunescu s-a dedicat totalmente, până în ultima clipă a vieții, fotbalului și pregătirii jucătorilor.

În aceste momente grele, suntem alături și transmitem condoleanțe clubului Sporting Roșiori, dar și familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l aibă în grijă pe Eugen Crăciunescu!

Nu te vom uita niciodată nea Eugen!”, a transmis clubul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Înfrângere la Chiajna pentru CSM Alexandria

Următorul articol

Schimbare de conducere la Finanțe, în Teleorman: Vera Mitran, noul Șef Administrație

Cele mai recente articole de Actual