liberinteleorman.ro

Șapte parlamentari teleormăneni vor pensie babană

Advertisement

Monica Vasilescu

Să vrei să ai bani mai mulți nu e rău, dar să votezi legi prin care pensia din postul pe care îl ocupi politic, nu pentru că ești tu vreun academician sau medic chirurg, poate fi un lucru incorect în ochii celor care muncesc din greu pentru banul lor. Știm că 255 de deputați și senatori au semnat pentru proiectul de lege care prevede majorarea pensiilor parlamentarilor în funcţie de numărul de mandate deţinute. În actul, neoficial, încă, se prevede ca un parlamentar să primească în plus la pensie pentru un mandat aproximativ 1.200 lei, pentru două mandate aproximativ 2.400 lei, iar pentru trei mandate aproximativ 3.600 lei.

Semnatarii din Teleorman ai acestei idei sunt parlamentarii: Boboc Valentin Gabriel, Simionescu Adrian Constantin, Ştefănescu Elena Cătălina, Calotă Florică Ică, Dumitrescu Florinel, Mohanu Nicolae, Stuparu Timotei.

boboc_valentinAdrian SimionescuCatalina stefanescuIca CalotaDumitrescuFlorinelMohanu NicolaeStuparu Timotei

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Alexandria are arhitect nou

Următorul articol

Adrian Florescu este, de astăzi, președintele ales al PMP Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate