Adrian Florescu este, de astăzi, președintele ales al PMP Teleorman

în Actualitatea politică

florescuCarmen Dumitrescu

Ziua de 18 aprilie a fost una importantă pentru Organizația Județeană a PMP Teleorman, în contextul în care membrii formațiunii politice s-au reunit într-una dintre sălile de conferință puse la dispoziție de Hotel Parc pentru a participa la primele alegeri interne din viața partidului. Evenimentul s-a desfășurat fără tensiunile sau încordările specifice unei Conferințe Județene, pentru că Adrian Florescu a  fost singurul candidat pentru șefia PMP Teleorman. Printre invitații de seamă ai Conferinței Județene s-au aflat secretarul executiv al PMP și coordonatorul Regiunii Sud-Est Muntenia, Cornel Cătălin Bulf, dar și secretarul general al PMP Argeș, Alexandru Preda.

Adrian Florescu și-a prezentat programul politic, susținând că interesul public va fi, de acum înainte, datoria fircărui membru al PMP Teleorman: “Noi ne-am propus să dăm o altă direcție felului de a face politică în Teleorman. O direcție a interesului public. Care nu este supusă niciunui interes sau scop personal. O direcție fundamentată pe ideea unei datorii pe care noi o avem față de comunitate. Vom merge mai departe pe acest drum, convinși că interesul public este datoria noastră!”

Ulterior, membrii partidului s-au îndreptat către urne, unde și-au exprimat susținerea pentru proiectul lui Adrian Florescu și echipa lui, Florescu fiind votat în unanimitate de către participanții la eveniment.

În consecință, noul lider ales al PMP Teleorman a vorbit și despre planurile unei organizări viitoare a partidului în teritoriu: “Noi asta vrem să facem, să înființăm organizații ale PMP în fiecare localitate din Teleorman, pentru că altfel nu vom putea face o ofertă electorală anul viitor oamenilor din anumite localități. Și vom fundamenta tot acest demers politic pe resursă umană performantă și determinată!”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. Pai, Adrian FLORESCU face politica, in Teleorman, de foarte multi ani, iar pana acum nu a dat nici cel mai mic semn ca ar fi “apasat” de ideea numita “interesul public”. Nici macar odata! Ba din contra!
    Ce ne-ar face pe noi, teleormanenii, sa credem ca de acum inainte lupul isi va schimba si naravul?!
    Hai sa fim seriosi!

  2. Sorin Andrei, daca nu ai fost un postac plătit, ai fi postat cu numele adevărat… Confirm ca fac politica din aceeași perioada cu cei “doi mari corifei” ai județului, Nitulescu si Dragnea. Daca nu as fi reprezentat interesul public, astazi, cu siguranța, as fi fost, ca si ei, milionar in euro…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*