liberinteleorman.ro

Samuel Calotă nu pretinde voturi pentru fapte bune

29 noiembrie 2016
Advertisement

samuel-calotaCarmen Dumitrescu

Despre Samuel Calotă se știe că e un om foarte bogat. De altfel, și el admite că soarta i-a pus în brațe mai mult decât merita. Tocmai de aceea, de-a lungul vremii, acesta a făcut numeroase gesturi caritabile, fără a aștepta în schimb, la momentul acela, vreo revanșă. Însă, așa cum se întâmplă de obicei, unele dintre faptele noastre bune se întorc la noi sub alte forme. Cam genul acesta de revelație l-a încercat și pe candidatul ALDE la Senat, Samuel Calotă, care ne-a mărturisit că în această campanie s-a întâlnit cu mulți dintre cei cărora le-a făcut bine în această viață. Mai surprinzător ni s-a părut, însă, faptul că Samuel Calotă a susținut, cel puțin la nivel declarativ, că n-a cerut niciunuia dintre cei pe care i-a ajutat să își ia revanșa prin vot. Dimpotrivă! Samuel Calotă pretinde că faptele bune trebuie să fie și dezinteresate, așa că nu amestecă politica în povestea credințelor lui personale. Ceea ce ni s-a părut cel puțin admirabil, chiar și fără probe. Plus!

2 Comments

  1. O fapta caritabila a fost si atunci cand i-a ,,donat,, lui Romica Parpalea 30mii de euro ca sa-si retraga plangerea in dosarul Referendum .Pacat ca s-a razgndit in cinci minute si ia cerut banii inapoi.Sau alta fapta buna era cand mai subtiliza din portia bonlavilor de la Poroschia sa-i tina la dieta.Va mirati de ce nu mai vine lumea la vot.

  2. Fapta lui a fost rasplatita de Dragnea cu intaietatea pe Lista de senatori ALDE asa scapa si de DNA. sau credeti ca a facut-o Tradiceanu?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Carmen Daniela Dan îndrăznește să ia la mișto satul lui Marin Preda

Următorul articol

​​Eugen Pîrvulescu: ”Garantez și îmi dau cuvântul că Teleormanul se va dezvolta trainic, din 11 decembrie, cu echipa PNL la guvernare”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică