Profesoara Elena Drăgan se pensionează după 39 de ani la catedră

în Actualitate/Învățământ

Dascălul Elena Drăgan se pensionează. Profesoară de limba și literatura română, prin învățătura căreia au trecut generații întregi de elevi, doamna Drăgan a avut ca nota dominantă a vieții sale dăruirea față de catedra la care a stat 39 de ani.

Elena Drăgan s-a remarcat printr-o activitate profesională impecabilă, potrivit celor care i-au cunoscut modul de a profesa, însă asta se poate deduce și prin faptul că și-a dedicat întreaga carieră educației. Profesorii care i-au fost precum o familie în ultimii 22 de ani i-au transmis acesteia un mesaj de suflet la începerea unui nou capitol din viață.

„Pentru draga noastră colegă, Elena Drăgan, a sosit momentul pensionării, după 39 de ani petrecuți la catedră, dintre care 22 numai în Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul”- Alexandria. Cu o carieră didactică de excepție, doamna profesoară va rămâne în inimile atâtor generații de elevi cărora le-a călăuzit drumul în viață și le-a insuflat dragostea pentru limba și literatura română. Cu acest prilej îi dorim multă sănătate, liniște sufletească și fericire, căci pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început!”, i-au transmis colegii de la Școala gimnazială „Mihai Viteazul” din Alexandria.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*