liberinteleorman.ro

Profesoara Elena Drăgan se pensionează după 39 de ani la catedră

11 iulie 2022

Dascălul Elena Drăgan se pensionează. Profesoară de limba și literatura română, prin învățătura căreia au trecut generații întregi de elevi, doamna Drăgan a avut ca nota dominantă a vieții sale dăruirea față de catedra la care a stat 39 de ani.

Elena Drăgan s-a remarcat printr-o activitate profesională impecabilă, potrivit celor care i-au cunoscut modul de a profesa, însă asta se poate deduce și prin faptul că și-a dedicat întreaga carieră educației. Profesorii care i-au fost precum o familie în ultimii 22 de ani i-au transmis acesteia un mesaj de suflet la începerea unui nou capitol din viață.

„Pentru draga noastră colegă, Elena Drăgan, a sosit momentul pensionării, după 39 de ani petrecuți la catedră, dintre care 22 numai în Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul”- Alexandria. Cu o carieră didactică de excepție, doamna profesoară va rămâne în inimile atâtor generații de elevi cărora le-a călăuzit drumul în viață și le-a insuflat dragostea pentru limba și literatura română. Cu acest prilej îi dorim multă sănătate, liniște sufletească și fericire, căci pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început!”, i-au transmis colegii de la Școala gimnazială „Mihai Viteazul” din Alexandria.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

O fugară condamnată pentru furt în formă continuată, găsită la Piatra

Următorul articol

Preotul care a produs un accident mortal cu SUV-ul nou, trimis în judecată

Cele mai recente articole de Actualitate