Primele daruri oferite de Crăciun de C.J.Teleorman au mers la copiii din Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alexandria

în Actualitate

DSCN5266Marți, 15 decembrie 2015, Consiliul Județean Teleorman a oferit primele daruri de Crăciun copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alexandria.

Copiii au pregătit un adevărat spectacol de cântece și colinde tradiționale dedicat Crăciunului, la care a participat președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Ionuț Gâdea, care a urmărit cu emoție și a răsplătit cu aplauze strădaniile micuților interpreți, impresionat de talentul și seriozitatea cu care micii rapsozi s-au prezentat.

Alături de copiii din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă Alexandria s-au aflat conducerea și întreg personalul centrului, iar președintele Consiliului Județean Teleorman le-a mulțumit tuturor, fiind încântat să-i privească pe copii cât sunt de veseli și talentați.

Continuarea tradiției de a răsplăti colindătorii cu mici daruri – atât de veche la noi, la români – ne dorim să o păstrăm şi în anii care vor urma, cât mai vie, în spiritul ei autentic de bucurie, dar ne dorim şi ca numărul celor care primesc pachete cu cadouri să fie mult mai mare. Anul acesta, ne-am gândit în primul rând la copiii cu dizabilităţi şi la copiii instituţionalizaţi. Sperăm ca şi în anii următori să găsim resursele financiare pentru a extinde acţiunea „Vine, vine, Moş Crăciun”, pentru a bucura cât mai mulţi copii şi a alina cu un mic dar mai ales pe cei care sunt în suferinţă şi aşteaptă de la noi să nu fie uitaţi”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*