liberinteleorman.ro

Primăria Roșiorii de Vede a fost sancționată de IPJ Teleorman

29 iulie 2018

Monica Vasilescu

La Roșiorii de Vede, Cârciumaru este primar, deși i s-ar potrivi mult mai bine meseria din nume. De când conduce destinele administrației publice locale de la fostul Rușii de Vede, Valerică nu a făcut altceva decât să arate că localitatea ar merge pe aceeași linie și dacă nu ar avea primar ales. Cu investiții ițite, dar nefinalizate în infrastructura stradală, cu o rată a șomajului în creștere și cu firme importante aflate în dificultate, primăria de la Roșiori se află într-o stare de dificultate economică nedeclarată, oficial, dar evidentă din toate colțurile orașului. În pofida acestor aspecte relevante, primarul în funcție – pesedistul Valerică Cârciumaru și-a tras parcare în fața primăriei. Nelegal, ca orice pesedist care se respectă. Acest aspect a fost sesizat de Cristian Dide, printre puținii oameni ai locului preocupați de ceea ce se petrece în administrațiile publice, având și un ONG cu acest obiect de activitate. Pe persoană fizică, Cristian Dide a trimis o adresă Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, prin care a înștiințat conducerea că Primăria Roșiorii de Vede și-a însușit un spațiu public în mod ilegal. Ca răspuns la sesizarea sa, IPJ Teleormn a făcut cercetări și a precizat că a sancționat Primăria Roșiori, pentru că a făcut marcaje fără respectarea normelor rutiere în vigoare. IPJ Teleorman nu a specificat, însă, în ce constă contravenția. Probabil, într-un avertisment verbal, iar amenda, dacă ar fi, tot cetățenii ar plăti-o, doar nu cârciumarul…

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Paznicul ajuns prefect de Teleorman încalcă legea flagrant și face diferențe între jurnaliști

Următorul articol

Protecția Copilului Teleorman a ajuns pe mâinile familiei Dragomirescu. De ce administrează Daniela dispozițiile lui Florinel?

Cele mai recente articole de Actualitate